תושבים ותושבות יקרים,

אנחנו בבוקרו של היום השלישי ללחימה ולאירועים הקשים המלווים אותנו משבת.

חסימת הצרים במרחב נמשכת ומתעדכנת בהתאם לתמונת המצב המבצעית.

על מנת לגבש את תמונת המצב לאיתור נעדרים וחטופים צה"ל הקים חמ"ל שיתכלל את הנתונים מכל גופי הביטחון, ויסייע בהעברת מידע מלא ומאומת למשפחות מהר ככל האפשר. במקביל הוקם צוות מועצתי אותו מרכזת סיגל מורן יחד עם האגף לשירותים חברתיים, צוות החירום המועצתי והצבא.

בנוסף, בצה״ל קיים מוקד פניות ציבור שמספרו:
1111 שלוחה 5, ולאחר מכן שלוחה 4.

מאמץ הפינוי נמשך, ואנחנו בודקים אפשרות להרחיבו ליישובים נוספים.

צוות הקל"ה עומד לרשותכם, באמצעות נציגותיו ביישוב, לסייע לכם ככל שניתן בפינויים, פעילויות הפגה (בהמשך) וציוד דרוש.

אנו מבקשים לחדד כי אין שינוי בהנחיות. התנהגות נכונה מצילה חיים. אנא הישמרו לנפשותיכם ושמרו על עצמכם ועל בני משפחותיכם.

אלו הנחיות פיקוד העורף בעקבות המצב הביטחוני -
פעילויות חינוכיות - אין לקיים פעילויות חינוכיות. התקהלויות ושירותים - ניתן לקיים בהגבלה של עד 10 אנשים בשטח פתוח ועד 50 אנשים במבנה. החופים סגורים לציבור.
הלוויות - ניתן לקיים הלוויות בשטח פתוח בהגבלה של עד 15 אנשים.
מקומות עבודה - ניתן לקיים פעילות במקום שאפשר להגיע ממנו למרחב מוגן תקני בזמן ההתגוננות.
אנו נמצאים בקשר רציף עם הצבא וגורמי הביטחון ונמשיך לעדכן במידה ויהיה שינוי.

הבוקר בוצע פינוי אשפה ביישובים העורפיים, בינתיים לא ניתן לפנות אשפה ביישובים הקדמיים, ולצערנו יתכן ותיערם אשפה. אנו פועלים מול הצבא וברגע שנוכל נטפל גם בזה.

אנו מצרפים כאן את כל פרטי צוותי הטיפול על פי יישובים. אתם.ן מוזמנים לפנות אליהם לפי יישוב המגורים.
הקו החם של מרכז החוסן 08-6613330 זמין עבורכם

גם הבוקר ליבנו עם הנפגעים ובני המשפחות. קהילת שער הנגב מתפללת לשלומם של מי שמקומם אינו ידוע.

נמשיך לעדכן
צוות חירום מועצתי.